PERSBERICHT

HLB Van Daal & Partners wint Exact Cloud Award 2017/2018 in de categorie ‘Samenwerking’

Accountants- en adviesorganisatie HLB Van Daal & Partners (HLB Van Daal) heeft de Exact award voor samenwerking gewonnen. Deze award werd uitgereikt tijdens het Exact Live event op 15 november in de Jaarbeurs Utrecht. De jury vond HLB Van Daal de uitblinker op het gebied van samenwerking vanwege de unieke manier waarop het bedrijf steeds weer op zoek gaat naar samenwerking in de branche en met haar klanten.

De Exact Award voor samenwerking is een prestigieuze award die wordt uitgereikt aan het accountantskantoor dat uitblinkt op het gebied van samenwerking. De vakjury roemde HLB Van Daal om de manier waarop de organisatie erin is geslaagd kennis van mensen te combineren met technologische ontwikkelingen.

Jurycommentaar
HLB Van Daal heeft volgens de kritische vakjury laten zien hoe je door samenwerking écht extra waarde toevoegt aan je dienstverlening en je klanten meeneemt naar de toekomst. De combinatie van data, technologie en kennis levert heldere inzichten en analyses op, zodat klanten op basis van feiten en cijfers beslissingen kunnen nemen.

“De jury heeft grote waardering voor de aanpak volgens de piramide van Durven, Experimenteren en Leren. HLB Van Daal organiseert creativiteit en het gebruik van externe data. Zo delft het goud samen met de klant. Daarmee is HLB Van Daal de terechte winnaar van de Exact Cloud Award voor Samenwerking 2017/2018.”, lichtte de jury toe tijdens de uitreiking van de award.

Lees volledig juryrapport

 

Reactie HLB Van Daal
“Wat we doen, voelt als zoeken naar goud. Het vergt geduld… vakmanschap. Het vermogen om op de juiste plaats en met het juiste gereedschap aan de slag te gaan. Bij HLB Van Daal werken ervaren ‘goudzoekers’. Onze professionals zijn als geen ander in staat om – samen met onze klant – op zoek te gaan naar waarde. We zijn altijd op zoek naar slimmere manieren van werken om onze klanten beter te bedienen. Deze award winnen, dat is de kroon op dat werk”, aldus Maurice Kil, partner bij HLB Van Daal.

Verkiezing
Cloud Business Software aanbieder Exact hield voor het vijfde jaar op rij de verkiezing van het accountantskantoor dat zich in Nederland het meest bezighoudt met cloud, innovatie en samenwerking in de accountancy.

HLB Van Daal

HLB Van Daal is een inspirerende accountants- en adviesorganisatie van 250 gedreven en deskundige professionals met een ondernemend karakter.

Met 9 vestigingen in Brabant, Limburg én Amsterdam zitten we dicht op onze klanten. Daarnaast maken we deel uit van HLB Nederland en ook van het internationale HLB-netwerk, waarin we wereldwijd samenwerken met 660 kantoren.

Met de kennis van morgen, onderneemt u zonder zorgen.

Exact 

30 jaar geleden opgericht door zes studenten in Delft. Nu een internationale onderneming met 1.700 collega’s in 14 landen. Daarom zijn we gek op snelgroeiende bedrijven. En weten we als geen ander hoe innovatie voelt.  Cloud Business Software, dat is wat Exact maakt. Voor meer dan 375.000 organisaties wereldwijd. Exact inspireert het mkb om te groeien. Zij dragen de economie, wij ondersteunen ze daarbij. Net als het mkb is Exact niet bang voor het onbekende.

www.exact.com

Voor meer informatie over de award en de innovatieve werkwijze van HLB Van Daal kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing via marketing@hlb-van-daal.nl.